Cowboys nieuwe stijl

Cowboys Online is een jong en dynamisch internetbureau die maatwerk levert met oog voor interactie en vormgeving. Ze vroegen mij om de huisstijl en website te ontwerpen.

Een vorm en pallet die verrast

Weggaan van waar je vandaan komt is soms lastig, maar de Cowboys Online vonden ook dat hun naam en ambitie een huisstijl moest krijgen die zou pakken en zou staan. Ik creëerde een nieuw beeldmerk,  zocht dynamische typografie en een vernieuwend kleurenpalet

Opdrachtgever
Cowboys Online

Rol
Huisstijl, Visual Design & interactie

Niet binnen de kaders

De regel is dat alle regels overtreden mogen worden. Er zijn voldoende vrijheden in vorm en kleur.

Maatwerk. Ook in de huisstijl

Cowboys Online is groeiende, zo ook de uitingen waarin de huisstijl gebruikt gaat worden. Want ook dat blijft immers maatwerk. Het logo en kleurenpalet bieden voldoende ruimte om zich door te vertalen naar vlag, shirt, mok of auto. Tevens werden er iconen ontworpen om de verschillende type maatwerkproducten te kunnen ondersteunen.

Een website die vertrouwen geeft in vakmanschap

De website heb ik vormgegeven, maar de echte kracht van de website komt toch tot uitdrukking doordat de Cowboys Online de juiste vertaling hebben gemaakt van design naar implementatie. De (micro)interacties geven nèt dat beetje meer, waardoor de website lekker aanvoelt. Gelukkig hebben de Cowboys een goed gevoel voor interactie.

Geïnteresseerd?

Terug